top of page

Presentator

FOTO: FLORIS HEUER

Presenteren voor camera doe ik professioneel sinds 2017. Ik wilde iedere kans die ik kreeg om voor een camera te staan pakken. Dat was al op de middelbare school zo. Tot verzuchten van mijn docenten toe. Die dachten wanneer ik weer een talkshow stond te doen, in palats van een boekpresentatie: "Vent, vertel nou gewoon iets over dat boek."

Ik heb de laatste jaren honderden keren voor camera mogen presenteren, van (online) televisieprogramma's op AD.nl en AT5, tot allerlei zakelijke opdrachten voor o.a. Rabobank, a.s.r. en NS.

Mijn stijl van presenteren is ogenschijnlijk nonchalant, met veel humor en met een hoog tempo. Of dat nu tijdens een live opname is of in een van tevoren opgenomen item, ik wil dat het zo dicht mogelijk ligt bij hoe we ook zouden zijn wanneer de camera's uit zouden staan.

Scherm­afbeelding 2024-01-07 om 21.43_edited.jpg

Introductievideo voor AD.nl in 2020

Deze video maakte ik in 2022 om me voor te stellen aan de hoofdredactie van het Algemeen Dagblad en de selectiecommissie van videoplatform Play.

Sinds ik wekelijks voor AD.nl een video maak en presenteer, heb ik in hoog tempo veel over het vak en mezelf geleerd. Nu weet ik steeds beter waar ik goed in ben en waar ik nog moet groeien. Ik ben goed in live, in uitlegvideo's en in interviewen. En écht gelukkig maak je me door me met iemand op pad te sturen van wie ik eigenlijk helemaal niets begrijp. Laat er maar wat spanning ontstaan (oké, er zijn grenzen). 

Door de jaren heen heb ik zoveel ervaring mogen opdoen met verschillende programma's, dat het te veel is om hier nu op te noemen. Een wilde greep van mijn leukste ervaringen wil ik hieronder delen. 

Meer over hoe ik dit werk ben gaan doen, vertel ik in mijn biografie

  • TikTok
  • alt.text.label.Instagram
  • Threads
  • alt.text.label.YouTube
  • LinkedIn
  • AD_Logo_2020.svg
bottom of page