top of page
Foto 1_edited.jpg

Podcasts

Mocht je mijn stem wel ergens van kennen, maar mijn gezicht voor het eerst zien, dan heb je misschien een podcast geluisterd (of ik heb je voicemail ingesproken, één van de twee). Maar ik presenteer, bedenk en maak dus podcasts.

Ik heb al het opnamemateriaal en een montageruimte in huis om zowel onderweg als in een thuis-studio hoogwaardige kwaliteit podcasts te kunnen afleveren en na te bewerken. En als je dat wil kunnen we het ook vastleggen met meerdere camera's.

De afgelopen jaren heb ik verschillende projecten mogen doen. Soms als presentator/interviewer, soms met de verantwoordelijkheid voor de hele productie.

Schermafbeelding 2020-08-01 om 12.45.29.png

Aflevering 3 en 6 van De Finale op SoundCloud

De Finale

De Finale is een zevendelige serie die ik maakte met Joep Heerings. We interviewden Nederlandse deelnemers aan de Olympische Spelen op de dag van hun finale. Althans, hun fictieve finale. Want in 2020, wanneer we opnemen, zijn alle wedstrijden geannuleerd door covid.

 

We spreken zeven kanshebbers op de middenstip van hun veld, dojo of zwembad. Waar ze ons meenemen in hun fictieve finale. Hoe laat staat de wekker? Wat doe je als eerst? Wie spreek je? En hoe laat sta je op dat podium met die gouden plak? De serie is te beluisteren op Spotify en Apple.

Icoon voor het beluisteren van podcasts op Apple Music
Icoon voor het beluisteren van podcasts op SoundCloud
Icoon voor het beluisteren van podcasts op Spotify

Digital Waves
In opdracht van Node1 presenteerde ik tussen 2018 en 2022 de podcast Digital Waves. Mijn rol in deze serie was die van vragensteller, niet die van producent. Een podcastserie over technologie, innovatie en ondernemers. Ik sprak met ondernemers, CEO's en oprichters van start-ups die zich bezighielden met technologie.

Alle afleveringen van Digital Waves zijn terug te zien op YouTube en de website, of te beluisteren bij Spotify en Apple.

Icoon voor het beluisteren van podcasts op Apple Music
Icoon voor YouTube.
Icoon voor het beluisteren van podcasts op Spotify

Een deel van een aflevering van podcast Digital Waves

061122rvo_59_edited.jpg

Screenshot van hoe zo'n project eruit ziet bij mij thuis

Een screenshot van een podcastproject in Adobe Audition.

Crisistijd
In opdracht van Ondernemende Gasten en GGD/GHOR ontwikkelde ik een serie van acht podcastafleveringen met verschillende hoofdpersonen betrokken bij de aanpak van corona. In deze serie was mijn rol zowel die van presentator/interviewer, als editor en producer.

Het idee van deze serie was het delen van geleerde lessen voor toekomstige crises, met toekomstige medewerkers van de crisisorganisatie. Deze podcast is alleen te beluisteren voor medewerkers van de organisaties waarvoor deze gemaakt is.

ProDemos Podcast
Voor ProDemos ben ik bij verschillende podcasts betrokken geweest. Onder andere één over het actief worden als politicus, genaamd De Raadswijzer. Daarnaast ben ik één van de stemmen die je hoort in de ProDemos Podcast, bijvoorbeeld in de aflevering met Christ Klep, genaamd 'De erfenis van Srebrenica'. Zowel De Raadswijzer als de ProDemos Podcast zijn te beluisteren op Spotify.

Icoon voor het beluisteren van podcasts op Spotify

Beeld opgenomen tijdens de opnames van de podcast (geen geluid)

Scherm­afbeelding 2024-02-17 om 08.06.02.png

Aflevering 1 van de a.s.r. Verzuimreeks

a.s.r. Verzuimpodcast
Voor a.s.r. presenteerde ik deze podcast over hoe een werkgever verzuim kan voorkomen. Wat zijn belangrijke verzuimoorzaken bij werknemers en hoe kun je hier als werkgever op in spelen? Kirsten Gerritsen (specialist re-integratie) en Thessa Koopmann (inkomensspecialist) vertellen over diensten die a.s.r. aanbiedt om verzuim zo laag mogelijk te houden.

Keertje bijpraten, met of zonder microfoon?
Of wil je direct weten wat zoiets kost?

  • TikTok
  • alt.text.label.Instagram
  • Threads
  • alt.text.label.YouTube
  • LinkedIn
  • AD_Logo_2020.svg
bottom of page