top of page
_MG_7297-14.jpg

PROGRAMMAMAKER

Debat & Liveshows

Ik presenteer live evenementen en online video's voor verschillende opdrachtgevers, waaronder bedrijven, scholen en politieke partijen. Recente opdrachtgevers zijn Eneco, NS, Schiphol, Berenschot en TivoliVredenburg. Ik verdiep me moeiteloos in ieder onderwerp, maar waar ik me het meest voor interesseer zijn duurzame ontwikkeling, jongeren, disruptieve technologie en gezondheidszorg. Naast mijn werk als presentator en programmamaker, ben ik ook trainer, spreker en comedian.


Na jaren ervaring als dagvoorzitter en presentator, werd ik in 2017 voor het eerst gevraagd om als programmamaker zorg te dragen voor de organisatie van een evenement, van A tot Z. Ik mocht in Nacht van de VN organiseren in Pakhuis de Zwijger. Zo werkt ik verantwoordelijk voor de onderwerpkeuze in de voorbereiding, het uitzoeken en benaderen van sprekers en de inhoudelijke begeleiding tijdens de avond zelf.  

In 2018 breng ik als programmamaker van Podium de Stadstaat tech tot leven, in de interactieve liveshows #hashtech in TivoliVredenburg. Dat doe ik samen met mijn collega's Thom Egberts en Ruud Schapenk. Samen schrijven we en brainstormen we over welk onderwerp het meest een podium verdient. Over hoe de show er uit zal zien. Samen bedenken en presenteren we liveshows en debat in de categorie 'wil ik absoluut mega heen'. Voor toekomstige projecten barst ik van ideeën. Ik praat graag met je verder over de tv- en liveformats die we nog op de planken hebben liggen.

Zie voor meer informatie ook www.destadstaat.nl.​

Programmamaker: Portfolio

Video voor TivoliVredenburg

Programmamaker: Welcome
bottom of page