top of page
Slide 4 - Spreker_edited.jpg

PRESENTATOR

Live & Video

Ik presenteer live evenementen en online video's voor verschillende opdrachtgevers, waaronder bedrijven, scholen en politieke partijen. Recente opdrachtgevers zijn Eneco, NS, Schiphol, Berenschot en TivoliVredenburg. Ik verdiep me moeiteloos in ieder onderwerp, maar waar ik me het meest voor interesseer zijn duurzame ontwikkeling, jongeren, disruptieve technologie en gezondheidszorg. Naast mijn werk als presentator en programmamaker, ben ik ook trainer, spreker en comedian.

Live evenementen zijn geweldig, omdat je de tijd hebt om de diepte in te gaan en de ruimte hebt om interactie op te zoeken met het aanwezige publiek. Een nadeel is dat het na die dag of avond verdwenen is, in tegenstelling tot video. Ik presenteer liveshows voor onder andere Pakhuis de Zwijger, De Balie, De Rode Hoed, TivoliVredenburg, Arminius Rotterdam en Mediabites Amsterdam. Als videopresentator maak ik mijn eigen content of werk ik in opdracht van bijvoorbeeld de Nationale Jeugdraad (NJR), het Ministerie van VWS of festivals.

Hou naast dat wat je wil communiceren altijd in je achterhoofd dat degene die het moet bekijken vooral moet willen blijven kijken. Naast de presentatie, kan ik ook zorg dragen voor ondersteuning in je creatieve proces. Want naast dat de presentator het gezicht van een evenement of video is, is hij ook medeverantwoordelijk voor dat wat er gezegd of gevraagd wordt. Daarvan is nogal wat afhankelijk.

Presentator: Portfolio

Video voor Lowlands

Presentator: Welcome

Voor Ministerie van VWS

Presentator: Welcome

#BambiopStraat

Presentator: Welcome
bottom of page