top of page
_MG_7297-14_edited.jpg

PORTFOLIO

In 2011 werd ik voor het eerst met microfoon het podium op geduwd. Vanaf die dag was ik dagvoorzitter en mocht ik meewerken aan honderden opdrachten. Mijn werk varieerde van presentator, interviewer, dagvoorzitter, video-host, debatleider, podcast-presentator, organisator, comedian, MC, trainer tot pubquiz-begeleider. Van al dit werk waren dit enkele hoogtepunten.

Portfolio: Portfolio
Slide 2 - Gespreksleider_edited.jpg

HOGESCHOOL INHOLLAND

Voor InHolland was ik dagvoorzitter/presentator van 'Dichtbij Dijsselbloem'. Studenten en medewerkers mochten in gesprek met de Minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep. Met een team van docenten en studenten bereidde ik de bijeenkomst op vorm en inhoud uitgebreid. Over Europa, populisme en duurzaamheid. Maar ook over het privéleven van een drukke minister, die liever met de dieren thuis op de boerderij is, dan met zijn collega’s in Den Haag.

vws_42253271162_o-6.jpg

MINISTERIE VAN VWS

Voor het Ministerie van VWS was ik dagvoorzitter van de conferentie ter voorbereiding op de Maatschappelijke Diensttijd. Honderden jongeren en experts volgden workshops en konden zo proeven van allerlei mogelijke invullingen van MDT. Samen gaven ze feedback aan staatssecretaris Paul Blokhuis en alle aanwezige initiatiefnemers en organisaties.

OV_fiets_10_DSC_3059-6.jpg

NS

In opdracht van Buro NSIGN was ik voor de NS dagvoorzitter van de viering van het tienjarig bestaan van de OV-fiets voor de NS (Nederlandse Spoorwegen). Sprekers waren onder andere Susi Zijderveld (Raad van Bestuur, NS), Wouter de Koning (Programmadirecteur 'fiets', NS), Deborah Nas (Professor, TU Delft) en Steven Uitentuis (Co-founder, Swapfiets).

windmolens026-10.jpg

ENECO & SCHIPHOL

Als dagvoorzitter voor Eneco en Schiphol deed ik de opening van windmolenpark Autena. Te gast waren o.a. Hans Peters (CCO Eneco), André van den Berg (CCO Schiphol), Joost Meijs (CEO Eindhoven Airport) en Wim Groeneweg (Burgemeester Vianen). Met de introductie van deze samenwerking met Eneco kan Schiphol voor 10% worden voorzien van groene stroom.

2.jpg

ISO & MINISTERIE VAN OCW

Elk jaar organiseren het Interstedelijk Studenten Overleg en het Ministerie van OCW de verkiezing tot Docent van het Jaar. Ik was dagvoorzitter van de conferentie en presentator van de Ted-talks die de deelnemers vooraf deden. Met onder andere minister Ingrid van Engelshoven.

Foto 4.jpg

UNIPARTNERS

Voor UniPartners was ik dagvoorzitter van de jaarlijkse Entrepreneurial Inspiration Day voor studenten, young professionals en Rotterdamse bedrijven. Met als speciale keynote speaker oud-premier Jan-Peter Balkenende.

Dienst 2 - Debatleider & Gespreksleider.

ISPT

ISPT (Institute for Sustainable Process Technology) wil stakeholders van verschillende sectoren met elkaar verbinden met procesinnovatie te versterken. Als dagvoorzitter en presentator van het Process Technology Cafe werkte ik voor ISPT tijdens de ISPT Day in 2016. Oftewel: een informele kroegsessie over procestechnologie. Met young professinals en partners uit de industrie, academische wereld en overheid.

Foto 1.jpg

PRODEMOS & NIEUWSPOORT

Voor ProDemos ben ik één van de vaste presentatoren van het maandelijkse politiek café, in samenwerking met o.a. Nieuwspoort. Grote aansprekende namen uit politiek, wetenschap en journalistiek in met publiek. Als gespreksleider en presentator draag ik bij aan de laagdrempeligheid, sfeer en inhoud. O, en het liefst een scoop die de krant haalt.

Screen Shot 2018-04-04 at 08.22.36-2.jpg

FSA

Voor FSA was ik dagvoorzitter van de conferentie 'Health Economics 2018'. 60 studenten maakten kennis met het bedrijfsleven (waaronder KPMG, Menzis en Gupta Strategists). Met o.a. de key note 'De prijs van QALY's: een gezond extra levensjaar' door Matthijs Versteegh.

Meer opdrachtgevers zien?

Portfolio: Pro Gallery
bottom of page