top of page
IMG_0112-edited 2-1_edited.jpg

DAGVOORZITTER

Inhoud & Humor

Ik presenteer live evenementen en online video's voor verschillende opdrachtgevers, waaronder bedrijven, scholen en politieke partijen. Recente opdrachtgevers zijn Eneco, NS, Schiphol, Berenschot en TivoliVredenburg. Ik verdiep me moeiteloos in ieder onderwerp, maar waar ik me het meest voor interesseer zijn duurzame ontwikkeling, jongeren, disruptieve technologie en gezondheidszorg. Naast mijn werk als presentator en programmamaker, ben ik ook trainer, spreker en comedian.

De dagvoorzitters is het gezicht van je event. En is daarmee bepalend voor de feeling en sfeer van de dag. Maar een echt goede dagvoorzitter is al in de ontwerpfase doorslaggevend. Door mijn ervaring kan ik je garanderen dat we alles tot in de puntjes voorbespreken, zodat op de dag zelf alles op rolletjes loopt. On stage ben ik precies wie ik ben off stage.


Ik beloof je humor, interviews met tact en inhoud waar nodig. Mijn kracht zit hem in jonge brutaliteit en mijn talent zalen te boeien. Een evenement hoeft niets in te leveren op professionaliteit of op inhoud wanneer er meer gelachen wordt. Sterker nog, het zijn juist de congressen waarbij sprekers zich op hun gemak voelen en de zaal zich op zijn gemak voelt, waar de beste anekdotes worden gedeeld.

Dagvoorzitter Mediabites Amsterdam

Dagvoorzitter NS

Dagvoorzitter Ministerie van VWS

Dagvoorzitter Mediacollege Amsterdam/ROC van Amsterdam

Dagvoorzitter Health Economics 2018

Dagvoorzitter De Sociale Troonrede

Dagvoorzitter National Trainee Event SMO/Berenschot

bottom of page